Tidak Selesa…

Sharing is caring!

Hanya mampu menulis keypoint sahaja. Boleh tak?

1. Tidak rasa selesa ah. Turun dari kereta tadi mcm OK lagi.

2. Mula sok sek, hidung selsema.

Wah, rasa-rasanya sejak kahwin jarang benar dapat selsema. Tetiba hari ini, selsema datang. Hoho..Ada benda pelik kah?

3. Aish, sedang belajar dari pengalaman untuk tidak mempercayai ‘taburan janji-janji manis’ yang dilemparkan oleh ‘mulut’.

Manis lah kan, kalau kata-kata itu cukup dengan lenggok, liuk lentok yang lembut kan?!kan?!

4. Ngantuk. Mak aii, super duper!Tak tertahan rasa mata dan kepala nak landing.

Huh, selalu pun macam itu. Tetapi kalau sudah mengadap TV, tukar channel sana sini…ada kau peduli bantal empuk? Huhu..Kesal2. Tidur awal hari ini.

5. Tak terasa mahu lunch. Sehingga sanggup tinggal di pejabat, berblogging sambil menanti cendol yg sedap. *Pesan kat college belikan. Tq eh~

6. Dah pukul 2pm daaaaaaaaaaaaaaa???

Tetapi kesal macam kurang produktif di sebelah paginya. Jom tengok, kalau-kalau 2nd half (2-5.30pm) boleh jadi cergas? Jom3!!!

7.  Teringin SUSHI la!!!!!!!!!!!!Boleh tak?*Please….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *